Trixie® Silikonski lonček Mrs. Elephant

Trixie® Silikonski lonček Mrs. Elephant

Tryco® 2-delni jedilni pribor Koala Dark Rust

Tryco® 2-delni jedilni pribor Koala Dark Rust

Trixie® Silikonski lonček Mr. Lion

Silikonski lonček Trixie® omogoča, da lahko vaš otrok pije, ne da bi polil. Ljubki motiv najdete tudi na drugih izdelkih, kot so krožniki, pribor, skledice in slinčki.

Trixie®
15,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra artikla
96-632
Trixie®

Iz varnih materialov

Zaradi velikih ročajev je ta silikonski lonček enostaven za uporabo in omogoča, da vaš otrok pije, ne da bi polil; še posebej priročno, ko ste zunaj. Silikon je odličen za uporabo v kuhinji. Tudi ob intenzivni uporabi bo lonček ostal v dobrem stanju in ga boste zlahka predali mlajšim bratcem, sestricam ali prijateljem. 100 % silikon je v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi. Ne pozabite še na krožnike, pribor, skledice in slinčke iz te kolekcije.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% silikon
Dimenzije: 10 x 7 cm (12 cm z ročaji)
Navodila za vzdrževanje: Pranje v pomivalnem stroju.

Trixie®
Več informacij
Proizvajalec Trixie®

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.