O nas

Kdo je Mamaa.si?

Hej mamica!


Če sva si malo podobni, potem te bo najprej zanimalo, kdo se skriva za spletno trgovino Mamaa.si in kaj vse lahko pri nas najdeš.

Najtežje preizkušnje te naučijo ŽIVETI!


Moje ime je Rebecca in sem mamica dvema malima škratkoma. Od oktobra 2016 me razveseljuje hčera Zoja, od maja 2018 pa še sin Žak. Moje življenje se je ob rojstvu Žaka korenito obrnilo na glavo in me potisnilo ven iz cone udobja. Spoznala sem kaj v življenju resnično šteje in da je največje darilo, ki ga prejmeš ob rojstvu zdravje tvojega otroka. Moj Žak se je rodil s prirojeno anomalijo in sicer s cističnim higromom na ličku. Po mesecih solz, bolečin, strahu in negotovosti, kaj nam bo ta stvar prinesla, smo nekje potegnili črto in se naučili to, da v življenju šteje prav vsak trenutek. Vsaka stvar se zgodi z namenom pravijo, zato nikoli ne veš kaj bo jutri in ni več pomembno kaj je bilo včeraj. S to novo miselostjo sicer niso vse težave čudežno izginile, so pa postali trenutki bolj cenjeni.


Nekega dne se je tako kot strela iz jasnega pojavila ideja o spletni trgovini za otroke. To je bil tisti moj hobi, ki sem ga pridno “vadila” v obeh nosečnostih. Veliko časa sem raziskovala otroške izdelke, dodatke in vozičke ter pregledala mnogo spletnih in fizičnih otroških trgovin. Čeprav sem z otroci zaključila, je ta strast do otroških stvari še zmeraj ostala. Sedaj se je preobrazila v butično spletno trgovinico Mamaa.si, kjer lahko najdeš samo najboljše izdelke slovenskih in tujih proizvajalcev priznanih blagovnih znamk. Vse proizvajalce pa povezuje moto – kvaliteta, uporabnost in minimalističen dizajn. 


Moj cilj je prestaviti samo najboljše izdelke, ki opravičijo svojo ceno, ker bosta ti in tvoj malček z njimi resnično zadovoljna in jih bosta lahko uporabljala dolgo časa. Moj nasvet zate mamica je, da se ob nakupovanju za otročka drži pravila – manj je več. Izberi tiste svoje najljubše kose in dodatke, ki so ti resnično všeč ter prilagodi nabor izdelkov svojemu življenjskemu stilu. Tako se boš izognila marsikateremu zgrešenemu nakupu in kopičenju izdelkov, ki jih ne boš nikoli uporabila. Uživaj v materinstvu in naj vsak trenutek šteje!

Z ljubeznijo, mami Rebecca