Ubbi®

Ubbi®

Dobrodošli v svetu Ubbi®, kjer so inovativni izdelki oblikovani in ustvarjeni z mislijo na starše in otroke. Pod imenom Ubbi boste našli edinstvene, kakovostne izdelke, ki so enostavni za uporabo in pomagajo poenostaviti življenje staršev, hkrati pa skrbijo za srečo in varnost dojenčkov. 

Ubbi je blagovna znamka podjetja Pearhead Inc, podjetja s sedežem v Brooklynu, ki sta ga leta 1999 ustanovila Tom Sakaguchi in Ken Berlin. Leta 2007 je Tom postal oče in ni mogel najti koša, ki bi zadrževal vonj, ko je bil zaprt. Po izobrazbi inženir je začel sodelovati z ekipo industrijskih oblikovalcev in inženirjev. Leta 2011 je bila blagovna znamka Ubbi ustvarjena za lansiranje prvega jeklenega koša za plenice, ki je nudil udobje in preprosto uporabo katere koli standardne vrečke za smeti, kar je preboj na trgu odstranjevanja plenic.

Zdaj priznana blagovna znamka po vsem svetu se je Ubbi razširila v druge priljubljene kategorije izdelkov in še naprej ponuja široko paleto izdelkov za današnje sodobne starše, ki iščejo inovativne, elegantne in funkcionalne dojenčke. Od koncepta do končnega ustvarjanja ekipa Ubbi sodeluje na vseh korakih, da bi prinesla najboljše v oblikovanju in vrednosti. Pri razvoju izdelkov Ubbi se upošteva prispevek vsakega člana ekipe, vendar je prispevek potrošnikov najpomembnejši, saj je zadovoljstvo naših strank naš glavni cilj.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

15 elementov

na stran
 1. Ubbi® Koš za plenice -Terrazzo

  Ubbi®
  89,99 €
 2. Ubbi® Koš za plenice -Taupe

  Ubbi®
  89,99 €
 3. Ubbi® Koš za plenice - Rainbow

  Ubbi®
  89,99 €
 4. Ubbi® Koš za plenice - Chevron

  Ubbi®
  89,99 €
 5. Ubbi® Koš za plenice - Herringbone

  Ubbi®
  89,99 €
 6. Ubbi® Koš za plenice White

  Ubbi®
  89,99 €
 7. Ubbi® Koš za plenice Light Grey

  Ubbi®
  89,99 €
 8. Ubbi® Koš za plenice Marble

  Ubbi®
  89,99 €
 9. Ubbi® Koš za plenice Cloudy Blue

  Ubbi®
  89,99 €
 10. Ubbi® Koš za plenice Blush Pink

  Ubbi®
  89,99 €
 11. Ubbi® Koš za plenice Metal Silver

  Ubbi®
  99,99 €
 12. Ubbi® Igračka za kopanje Svetilnik

  Ubbi®
  10,99 €
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

15 elementov

na stran