Snugi® Otroški copati - Zoo animals

Snugi® Otroški copati - Zoo animals

Snugi® Otroški copati - Helicopters

Snugi® Otroški copati - Helicopters

Snugi® Otroški copati - T-REX

Snugi copati so narejeni iz mehkih, udobnih, lahkih in zračnih materialov, ter so najboljši približek bosi hoji.

Snugi copati so prejeli tudi mednarodno nagrado Junior Design Awards 2022 v kategoriji za najboljšo obutev za prve korake. Copati Snugi so ročno izdelani v Sloveniji.

Copati so pralni ter hkrati udobni, zračni, mehki in nedrseči. Vsi materiali, ki se uporabljajo imajo certifikat Oeko Tex standard 100, razreda I (odobreni za neposreden stik z občutljivo kožo dojenčkov in otrok). Zaradi svoje sestave se noge v copatkih ne potijo in so primerni za vse letne čase. Copati za otroke Snugi so kot nalašč za vse starosti. Primerni so tako za doma kot v vrtcu. Snugi otroški copati se ne sezuvajo, otrok si jih zelo enostavno obuje brez pomoči. Ker so zelo mehki, podplat pa zelo prožen in nizek, otroka ne ovirajo pri igri na tleh.

Snugi®
Nizko kot 24,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra artikla
23182
Snugi®

Zakaj otroški copati Snugi? Mehki otroški copati iz naravnih materialov so priporočeni s strani fizioterapevtov in pediatrov, saj kot takšni copati omogočajo stopalu primerno ravnotežnostno odzivanje, primerno čutno izkušnjo in dobre pogoje za razvoj dinamične stabilnosti v gležnjih.

OPOMBA: Vzorci se lahko na dejansko sliko razlikujejo, prav tako se lahko rahlo razlikuje barvi odtenek, zaradi različnih nastavitev ekranov. Ker so copati izdelani ročno, so možna minimalna odstopanja. Želimo vas opozoriti, da copati niso namenjeni zunanji uporabi in uporabi na grobih površinah. Takšne vrste obrabe ne moremo upoštevati kot reklamacijo.

Velikost otroških copat se izbere na podlagi izmerjenega stopala. 

NOTRANJA DOLŽINA COPATKA JE 1 CM DALJŠA (primer: dolžina stopala meri 12,5 cm - izberemo številko 12-18m (12,7cm), notranja dolžina copata meri 13,7 cm)

Sestava copat:

  • Tkanina - zunanja stran copat Snugi je narejena iz barvite bombažne tkanine
  • Gladek žamet – notranja stran copat je podložena s prožno bombažna tkanino z značilno mehko površino, kar daje občutek mehkobe in udobja.
  • Dolgodlaki pliš – notranja stran podplata je iz dolgodlakega pliša, ki daje občutek mehkobe in zagotavlja popolno zračnost v vseh letnih časih.
  • Mikrofibra – izjemno mehka in trpežna tkanina, ki jo uporabljamo za zaščito pri prstnem delu copata, da podaljšamo vzdržljivost tam, kjer je tkanina najbolj obremenjena.

PODPLAT

  • Mikrosemiš z protizdrsnim silikonom – zunanja stran podplata je sestavljena iz mikrosemiša na katerem je nanešen protizdrsni silikon, ki preprečuje zdrse in omogoča varne prve korake. Zaradi popolnoma nedrsečega podplata, je zelo primeren za dojenčke, ki se plazijo, saj omogoča dober oprijem na gladkih površinah. Material je zračen, kar preprečuje potenje, je zelo lahek in fleksibilen.

Opozorilo: na mokrih gladkih površinah obstaja možnost zdrsa, zato previdnost ni odveč.

Vzdrževanje copat

Copate Snugi lahko perete v pralnem stroju na 30 stopinj celzija s podobnimi barvami. Osušite jih lahko na radiatorju.

Snugi®
Več informacij
Proizvajalec Snugi®

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.