Lionelo® Otroški avtosedež BASTIAAN RWF i-Size Grey Stone (0-36kg)

Lionelo® Otroški avtosedež BASTIAAN RWF i-Size Grey Stone (0-36kg)

Lionelo® Štirikolesni poganjalec Sammy (12m+) Pink panter

Lionelo® Štirikolesni poganjalec Sammy (12m+) Pink panter

Lionelo® Otroški avtosedež BASTIAAN RWF i-Size Black Carbon (0-36kg)

Lionelo Bastiaan RWF i-Size je vrtljiv avtomobilski sedež, ki ustreza najnovejšemu standardu R129 (i-Size). Njegovo varnost potrjujejo neodvisni testi trka, ki so bili izvedeni v veliko strožjih pogojih, kot jih zahteva sam standard i-Size. Zaradi širokega razpona višine - od 40 do 150 cm – je vsestranska izbira, ki vam bo služila od rojstva do približno 12. leta starosti. Poleg tega je namestitev sedeža preprosta in intuitivna, saj ga odlikujeta sistem ISOFIX in varnostni pas Top Tether. Funkcijo 360°EasyTurn bo zagotovo cenil vsak starš!

Pri zasnovi avtosedeža Bastiaan RWF i-Size smo uporabili tudi več namenskih varnostnih sistemov, kot je naslon za glavo s tehnologijo Tri-Guard. Ta je izdelan iz kombinacije treh različnih plasti materialov, kot sta polistiren EPS in spominska pena, za katero je značilna izredna prožnost, zato odlično absorbira vse obremenitve. Obenem se sam naslon za glavo ovije okoli otrokove glave, kar zagotavlja varnost tega dela telesa, ki je najbolj izpostavljen poškodbam. Poleg tega uporaba napredne stranske zaščite varuje otroka med nepredvidenimi prometnimi dogodki.

Zdaj, ko ste prepričani, da je vaš otrok v našem avtosedežu varen, velja omeniti tudi drugi dejavnik popolnega avtosedeža - to je udobje. Avtosedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size ponuja do štiri stopnje nastavitve nagiba naslonjala, tako pri namestitvi v smeri vožnje kot proti njej. Zaradi okvirja proti vrtenju ima otrok v položaju, obrnjenem nazaj, več prostora za noge.

 • Najnovejši standard i-Size R129
 • Širok razpon rasti od 40 do 150 cm (od rojstva do približno 12 let) - 4 sedeži v 1 
 • Dodatni preskusi trka, izvedeni v strožjih pogojih, kot jih zahteva standard i-Size 
 • Podstavek EasyTurn, vrtljiv za 360' 
 • Naslon za glavo s tehnologijo Tri-Guard 
 • Magnetna držala za varnostne pasove
 • 4 stopnje nastavitve naslonjala za hrbet v položaju, obrnjenem naprej in nazaj
 • Enostavna namestitev zaradi sistema ISOFIX in varnostnega pasu Top Theter 
 • Obračalni okvir z inovativno namestitvijo Top Tether - ne ovira funkcije obračanja sedeža
 • Sedež raste skupaj z vašim otrokom - širok razpon nastavitev  
 • Obračanje nazaj od 40 do 105 cm, obračanje naprej od 100 do 150 cm 
Lionelo®
279,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Šifra artikla
LO-BASTIAAN RWF I-SIZE BLACK
Lionelo®

Varnost vašega otroka je prednostna naloga na vsakem, tudi najkrajšem potovanju z avtomobilom. Zato se avtosedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size pritrdi s sistemom ISOFIX in varnostnim pasom Top Tether, zaradi česar njegova namestitev ni le enostavna in hitra, temveč predvsem pravilna. Kot so pokazale raziskave, pravilna namestitev avtosedeža neposredno vpliva na njegovo raven varnosti - zato sistem ISOFIX obvesti uporabnika, da je avtosedež pravilno nameščen - zelena barva se nato pojavi na pritrdilnih oznakah. V primeru slabe namestitve ostane rdeča.

Vsak starš bo cenil preprosto uporabo, ki jo med drugim zagotavlja priročna funkcija 360°EasyTurn, zaradi katere je pripenjanje otroka v sedež in jemanje iz avtomobila enostavno in priročno. Poleg tega omenjeni Top Tether, ki je nameščen na okvir proti vrtenju, ne ovira vrtenja sedeža - še ena prednost, ki olajša vsakodnevno uporabo. To pa še ni vse - v blazinah, 5-točkovnem varnostnem pasu sedeža in v naslonu za glavo so skriti posebni magneti, tako da nas varnostni pas med namestitvijo ne ovira in lahko otroka preprosto namestite v avto. Poleg tega osrednji mehanizem za nastavitev notranjih varnostnih pasov omogoča, da jih enostavno zategnete z dotikom roke.

Poleg tega je sedež z mislijo na najmanjše otroke opremljen z zmanjševalnimi vložki z uporabljenim prezračevalnim sistemom Dri-Seat, ki izravna sedež in otroku zagotavlja anatomsko pravilen položaj. Poleg tega optimalen kot nagiba sedeža v nastavitvi RWF zagotavlja udobje in pravilen položaj telesa med potovanjem.

Sedež ima sistem zaščitnih blazinic za ramenske pasove in osrednjo zaponko, zato pasovi ne stiskajo otroka. Za dodatno udobje je sedežna površina avtosedeža prekrita s peno EPE.

Avtosedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size ni le skladen z najnovejšim standardom i-Size, temveč je bil tudi testiran v trku pri TASS International na Nizozemskem pod enakimi pogoji, kot jih uporablja znani nemški inštitut za testiranje, znan po dodeljevanju zvezdic avtomobilskim sedežem. Ti pogoji so še strožji od zahtev najnovejšega standarda i-Size, saj se čelni trk simulira pri večji hitrosti. Naši preskusi potrjujejo, da sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size zagotavlja za 23 % večjo zaščito otrokove glave - pri 28 % večji hitrosti - kot zahteva veljavni standard. 

 • dimenzije sedeža: 44 x 53,5 x 54 cm
 • teža: 12 kg
Lionelo®
Več informacij
Proizvajalec Lionelo®

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.