Lionelo® Avtosedež HUGO I-size - Black Carbon

Lionelo® Avtosedež HUGO I-size - Black Carbon

Lionelo® Avtosedež LARS I-size Black Gray

Lionelo® Avtosedež LARS I-size Black Gray

Lionelo® Avtosedež HUGO I-size - Black Gray

Lionelo Hugo i-size je sedež, namenjen skupini višine 100-150 cm, zato je popoln za otroke od približno 4 do 12 let. Model je skladen s standardom R129, tako da izpolnjuje najstrožje varnostne zahteve.

Hugo i-Size je univerzalen sedež, ki se prilega vsakemu avtomobilu – namestite ga lahko s sistemom ISOFIX in varnostnimi pasovi avtomobila ali pa samo z varnostnimi pasovi. Pravilna namestitev je ključnega pomena za varnost sedeža, zato ima sistem ISOFIX posebne oznake, ki s spreminjanjem barve - iz rdeče v zeleno - uporabnika obveščajo o pravilnem pripenjanju otroka. Zelena vodila, nameščena v vzglavniku, pomagajo pri pravilnem pripenjanju otroka. Ojačana opora za glavo s spominsko peno in napredna stranska zaščita zagotavljata najvišjo stopnjo varnosti.

Da bi zadovoljil spreminjajoče se potrebe odraščajočega otroka, ima Hugo i-Size širok in udoben sedež ter ergonomske naslone za roke, ki dodatno držijo pas v pravilnem položaju.

Lionelo®
139,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra artikla
LO-HUGO I-SIZE BLACK GRAY
Lionelo®

Otroci v višini od 100 do 150 cm se lahko pripnejo s sistemom ISOFIX in 3-točkovnimi varnostnimi pasovi avtomobila. Vendar pa lahko majhni potniki, ki spadajo v skupino 135-150 cm, potujejo sami na stojalu. Sedež raste z otrokom in omogoča prilagajanje individualnih nastavitev spreminjajočim se potrebam potnika. 8-stopenjska nastavitev vzglavnika, ki jo lahko upravljate z eno roko, vam bo omogočila popolno nastavitev višine in tako poskrbela, da bo vašemu otroku udobno med vsako potjo.

Specifikacija:

  • Smer namestitve: naprej (100-150 cm), možnost uporabe samo podstavka (135-150 cm)
  • Namestitev: Isofix in avtomobilski varnostni pas ali samo z avtomobilskimi varnostni pasovi
  • Nastavitev vzglavnika: 8-stopenjska
  • Od 15 do 36 kg
Lionelo®
Več informacij
Proizvajalec Lionelo®

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.