LEOKID® Zračna podloga 3D Heather (6m - 3 let)

LEOKID® Zračna podloga 3D Heather (6m - 3 let)

Ciciban® Otroški sandali BIO - Grafitti

Ciciban® Otroški sandali BIO - Grafitti

LEOKID® Zračna podloga 3D Leaf Wave (6m - 3 let)

Otroška zračna podloga Leokid proti potenju, ki diha, pomaga preprečiti, da bi bil hrbet dojenčka ali malčka moker, ko je zunaj vroče.

Podloga je izdelana po edinstveni tehnologiji. V notranjosti je 3D mreža, ki ustvarja zračni prostor za kroženje zraka med otrokovim hrbtom in sedežem. Na zunanji strani so nežna vlakna, ki se hitro posušijo in pomagajo odstraniti vlago.

Zadnja stran podloge ima silikonsko prevleko proti zdrsu, da prepreči zdrs v otroškem vozičku ali v avtomobilskem sedežu.

Eleganten dizajn spremlja več edinstvenih barv in vzorcev. Je odličen pripomoček tako na sprehodih po mestu, kot tudi na potovanjih. Podloge so univerzalne in tako primerne za vse modele otroških vozičkov - športnih delov in marela vozičkov ter za uporabo v  avtosedežu.

Primerna za uporabo od 6.meseca naprej.

LEOKID®
31,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Šifra artikla
6643
LEOKID®

Značilnosti:

Velikost: 71 x 47 x 1,5 cm

Dolžina: lahko jo nastavite z elastičnimi trakovi, ki povezujejo glavni del podloge z vzglavnikom

Uporaba: Otroška podloga je univerzalne oblike. Podloga je dobra za uporabo v katerem koli avtosedežu, otroškem vozičku, kolesarskem sedežu ali otroškem visokem stolu.

Podloga ima dva elastična trakova s plastičnimi kavlji za pritrditev naslona za glavo na vozičku.

Material:

100% poliester

Vsi uporabljeni materiali so ekološki in hipoalergeni. Ima potrdilo o skladnosti z mednarodnim standardom OEKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja skladnost z okoljskim standardom, ker dojenčki potrebujejo posebno zaščito.

Nega:

V pralnem stroju na programu za občutljivo ali ročno pranje pri 40°C. Ne sušite v sušilnem stroju. Ne belite. Ne likajte.

Ultra tanka vlakna obloge se hitro posušijo. Prav ta tehnologija razlikuje naše 3D zračne obloge od bombažnih podlog, rjuh in tetra plenic, ki se ne spopadejo vedno uspešno s tem, da otrokov hrbet ostane suh in se ne nabira vlaga.

Pred prvo uporabo je potrebno oblogo oprati.

LEOKID®
Več informacij
Proizvajalec LEOKID®

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.