Minimellows™ ČESTITKA NOVOROJENČEK

Minimellows™ ČESTITKA NOVOROJENČEK

Čestitka - Hello Little One

Čestitka - Hello Little One

Minimellows™ PRAZNIČNA ČESTITKA

Polepšajte praznike svojim prijateljem in družini s čudovito čestitko za vse starosti. Če želite, jo lahko dodate enemu izmed naših izdelkov, da popolno zapolni vaš praznični paket, lahko pa jo pošljete tudi samostojno, saj je njena ročna ilustracija dodelana do vsakega detajla in bo prejemniku v vsakem primeru vzela dih.

Čestitka čudovito dopolni vaš darilni paketek za punčko ali fantka. Ima nežno strukturo, kjer se takoj na otip čuti, da gre za visokokvaliteten papir. Ohranili so vizijo, da je vsak izdelek unikaten in s pozornostjo do najmanjših detajlov: vsaka čestitka ima na zadnji strani ročno odtisnjen suhi žig.

Če želite, lahko v košarici pri plačilu (med opombe) navedete naslov otročka in čestitko odpošljemo direktno novorojenčku, vas pa podpišemo ali ročno dopišemo celotno vaše sporočilce.

  • Natisnjeno na visokokvaliteten 250gsm papir.
  • Velikost: 142×152 mm.
  • Prispe v elegantni ujemajoči se kuverti z nežno teksturo.
  • Vse je v detajlih ♥ Čestitka ima prazno notranjost, da lahko dopišete svoje sporočilo. Če želite, pa nam lahko ob naročilu v opombe dopišete svoje sporočilo, ki ga napišemo v čestitko z lično pisavo in nalivnim peresom.
MINIMELLOWS™
6,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra artikla
Čestitka3
MINIMELLOWS™
Več informacij
Proizvajalec MINIMELLOWS™

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.