Jabadabado®

Jabadabado®

JaBaDaBaDo je švedsko podjetje, ki izdeluje in prodaja otroške lesene igrače, otroško pohištvo in dodatke. Skandinavski dizajn združujejo z zabavnimi in edinstvenimi vzorci in sodobnimi barvami.

Jabadabado je družinsko podjetje, ki sta ga leta 1993 ustanovila zakonca Eva in Calle. Zakonca povezuje skupna strast do dizajnersko oblikovanih in ročno izdelanih otroških igrač in okraskov. Od takrat je njihovo podjetje raslo in danes se izdelki JaBaDaBaDo prodajajo po vsej Skandinaviji in Evropi prek vse večje mreže distributerjev.

"Pri JaBaDaBaDo nam bodo vedno pri srcu otroci, saj nas poganja ljubezen do malčkov. Naša filozofija temelji na našem temeljnem konceptu - oblikovati kakovostne in zabavne izdelke, ki podpirajo otrokov razvoj, igrivost in domišljijo ter vnašajo občutek zabave in sreče v njihov mali čarobni svet."

Vsi njihovi izdelki so zasnovani v celoti in izdelani iz skrbno izbranih materialov najvišje kakovosti. Velik del zbirke je sestavljen iz naravnih materialov, kot sta les in bombaž. Materiali, ki bodo zadovoljili zahteve staršev po kakovosti in pripomogli, da bodo igrače trajnostne še za naslednje generacije, ki jih bodo lahko uporabljale.

Izdelki so ustvarjeni z veliko strasti in inovativnosti, da so zabavni in funkcionalni, imajo vznemirljive oblike in inovativne vzorce. Nikoli jim ne zmanjka novih idej in najihovi oblikovalci nenehno ustvarjajo nove ljubke izdelke. Družina JaBaDaBaDo od leta 1993 naprej nenehno raste in širi svojo ponudbo.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran
  1. -15%

    Jabadabado® Sladoledne lučke v škatli

    Jabadabado®
    Redna cena 22,90 € Akcijska cena 19,40 €
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran