Abuu!®

Abuu!®

V začetku maja 2016 sem dobila še eno ime. Mami! Rodil se je Nik :)

Mamice, ste že kdaj preštele, koliko fotografij ste naredile od rojstva vašega malčka dalje? Uff, precej, kajne? Tudi jaz sem redno spremljala Nikove dosežke in poslikala prav vse prelomnice.

Ker sem pogrešala preprosto in simpatično ozadje za mesečne fotografije, sem ustvarila foto odejico. S pomočjo foto odejice lahko mamice veliko lažje spremljamo napredek naših otrok in primerjamo koliko centimetrov in gramov je malček pridobil med enim in drugim obdobjem. Piši-briši oblački pa vsako fotografijo naredijo drugačno, saj nanje lahko zapišemo svoje misli in prav vse otrokove dosežke.

A buu! je bil zame začetek nečesa novega. To je zgodba, ki traja še danes, ko ima Nik že skoraj 4 leta. Kam me bo a buu! popeljal? Tega ne vem. Vem pa, da še vedno ustvarjam z velikim veseljem, občasno dodajam nove izdelke in zraven krmarim med materinstvom in samostojnim podjetništvom.

Nik, hvala za navdih! In da skupaj z mano odštevaš do poletja, ko se nam pridruži še tvoja sestrica. Takrat ponovno razgrnem odejico in bova skupaj poslikala tudi njene prve dosežke.

Mamice, vse dobro in prijetno fotografiranje vam želim!

Mamica Maruša iz Abuu! :)

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

2 elementov

na stran
 1. -20%

  Abuu! Set iger za baby shower

  Abuu!®
  Redna cena 17,90 € Akcijska cena 14,30 €
 2. -20%

  Abuu! - Piši-briši oblački v ANGLEŠKEM JEZIKU

  Abuu!®
  Redna cena 11,00 € Akcijska cena 8,80 €
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

2 elementov

na stran