Trixie® Okrogla lesena ropotuljica Mrs. Elephant

Trixie® Okrogla lesena ropotuljica Mrs. Elephant

Trixie® Lesena ribiška igra

Trixie® Lesena ribiška igra

Trixie® Sestavljanka iz lesenih kock, živali

Je lahko še kaj boljše, kot dve igri v eni? Šest različnih lesenih kock, ki jih lahko vaš malček zloži v sestavljanko ali pa naredi iz njih stolp. Kocke so izdelane iz lesa s FSC© certifikatom.

Trixie®
19,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra artikla
36-168
Trixie®

Lesene kocke so odlična igra za malčke, saj lahko izbirajo med dvema načinoma zabave. Z njimi lahko zgradijo stolp ali sestavijo prikupno sestavljanko z motivi živalc. Skozi igro se bodo zabavali, hkrati pa razvijali svoje motorične in kognitivne spretnosti. Kocke so izdelane iz lesa s FSC© certifikatom in pobarvane z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©
Dimenzije: 14 x 9 x 5 cm
Navodila za vzdrževanje: Obrišite z vlažno krpo

Trixie®
Več informacij
Proizvajalec Trixie®

Strošek poštnine z dostavno službo GLS je odvisen od vrednosti naročila:

  • Naročilo do 70,00 eur je znesek poštnine 2,99 EUR
  • Naročilo nad 70,01 eur je znesek poštnine 2,00 EUR

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.