Lionelo® Poganjalec z zavoro ARIE INDYGO (2+ leta)

Lionelo® Poganjalec z zavoro ARIE INDYGO (2+ leta)

Lionelo® Skiro LUCA BLACK

Lionelo® Skiro LUCA BLACK

Lionelo® Tricikel HAARI JEANS

Lionelo Tricikel Haari je večnamenski izdelek, zasnovan tako za dojenčke kot starejše otroke, ki radi preživljajo čas na prostem. Zahvaljujoč univerzalni strukturi, priročnim prilagoditvam in varnim rešitvam lahko izdelek spremlja otroka več let in mu nudi veliko zabave.

Tricikel prilagaja svoje funkcije potrebam in starosti majhnih uporabnikov. Z vrtljivim sedežem lahko otroka vozite, obrnjenega naprej ali nazaj. Ko je otrok star 18 mesecev, lahko izdelek začne uporabljati kot voziček. Ko lahko doseže stopalke, opora za noge ni več potrebna in otroku lahko pustite, da pedalira in s časom prevzame popoln nadzor.

Pokrov nad sprednjim kolesom ima vlogo blatnika in ščiti otroške noge pred zapletom. Izdelek ima oporo za noge za otroke, ki še ne morejo doseči pedal. Uporaba prostega kolesa otroku omogoča pedaliranje, vendar je starš tisti, ki ohranja popoln nadzor nad smerjo in hitrostjo. Ročaj ima funkcijo prilagoditve višine vašim potrebam.

Za varno vozno skrbijo 3-točkovni pasovi s pokrovi in mehak lok, prekrit s kakovostno peno. Izdelek je opremljen z blazinicami proti drsenju na krmilu in fluorescenčnimi elementi na senčniku, zaradi česar je tricikel bolje viden. Izdelek ima tudi 2 zavori na zadnji osi.

Izdelek je opremljen z nastavljivim senčnikom z integrirano prozorno mrežico, ki se lahko, podobno kot opora za noge, lok ali ročaj, enostavno odstrani.

Izpolnjuje zahteve evropskega varnostnega standarda - EN 71.

ROK DOBAVLJIVOSTI: OD 7 DO 10 DELOVNIH DNI

Lionelo®
Redna cena 159,90 € Akcijska cena 127,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Šifra artikla
HAARI JEANS
Lionelo®

Značilnosti:

  • 1,5 do 5 letih
  • Do 25 kg
  • Teža tricikla: 9,2 kg
Lionelo®
Več informacij
Proizvajalec Lionelo®

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.