Lionelo® Poganjalec BART AIR  Pink Violet

Lionelo® Poganjalec BART AIR Pink Violet

Lionelo® Otroški voziček Mika 2v1 Grey Stone

Lionelo® Otroški voziček Mika 2v1 Grey Stone

Lionelo® Otroški voziček Mika 2v1 Green Forest

Komplet Mika 2v1 vsebuje košaro z vzmetnico in športni del. 

Udobnost in kompaktnost 

Voziček Mika 2v1 je lahek in uporabniku prijazen za vse vrste terenov. Spodnje ogrodje omogoča, da je voziček zelo stabilen in ga je z lahkoto upravljati, kljub njegovi nizki teži. Zaradi močnega aluminijastega okvirja in udobnega sedeža, je uporaba vozička primerna vse od otrokovega rojstva do približno 4. leta starosti. Komplet 2v1 vključuje košaro za dojenčka za prvih 6 mesecev starosti in športni del za kasnejšo uporabo. Samodejna poliuretana kolesa naredijo voziček Mika zelo enostaven za vodenje. Po zaslugi odsevnikov je voziček viden tudi takrat, ko zunaj postane temno. Varnost vozička je potrjena z upoštevanjem evropskega standarda EN 1888. 

Udobna košara za kateri koli čas v letu 

Velika košara s strehico UPF 50+ in nepremočljivo pokrivalo za noge omogočajo sprehajanje v vseh vremenskih razmerah. V notranjosti se nahaja udobna vzmetnica, debela 2 cm, z bombažno prevleko. Košara je nameščena na ogrodje s priročnimi adapterji, z namenom, da so starši še bližje otroku in ne preobremenijo hrbtenice.  

Nastavljiv voziček 

Sedež športnega dela je mogoče namestiti tako, da otrok gleda proti vam ali v smer vožnje. Voziček omogoča tri nastavitve položaja hrbta in dve nastavitvi položaja za noge, tako se lahko ležišče popolnoma poleže. Velika strehica z UV zaščito in udoben sedež zagotavljata veliko prostora za udobno potovanje, medtem ko mrežasto okno ter dodatna mreža vključena v strehico, izboljšata kroženje zraka in omogočata stalno spremljanje otroka. Športni del je opremljen tudi s 5-točkovnim varnostnim pasom in snemljivim vrtljivim lokom. Sprehajanje z vozičkom postane še bolj priročno zaradi prilagoditve višine ročaja, prostorna košara pod sedežem pa je idealna za nakupovanje. S pomočjo priloženih adapterjev lahko na ogrodje vozička namestite tudi lupinico.  

Hitro zložljivo do kompaktne velikosti 

Velika prednost vozička Mika je ta, da ga lahko hitro zložite z eno roko, brez da bi bilo potrebno predhodno odstraniti sedež. Vse, kar morate storiti, je, da spustite zgornji ročaj in potegnite ročaj pod sedežem. Tak sistem in ramenski trak vam olajšata zlaganje, ko imate eno roko zasedeno ter prenašanje vozička.

 ROK DOBAVLJIVOSTI: OD 7 DO 10 DELOVNIH DNI 

Lionelo®
534,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Šifra artikla
Mika 2v1 Green Forest
Lionelo®

LASTNOSTI 

Razpon teže: do 22 kg 

Vrsta koles: samodelujoča PU (poliuretanska pena) 

Premer koles: spredaj: 18 cm, zadaj: 24 cm 

Sedež: obrnjen v smer vožnje ali v nasprotno smer 

Pas: 5-točkovni varnostni pas 

Materiali: 100% poliester + PU elementi, aluminij; eko usnje 

Dimenzije izdelka: 60 x 90 x 96 cm, zložen: 60 x 35 x 61 cm, košara: 42 x 83 x 18  

Funkcionalnost: nastavitev naklona sedeža preko pasu; možna nastavitev sedeža v 3 pozicije; blokiranje sprednjih koles; centralna zavora; 2 položaja za nastavitev naslona za noge; 2 položaja za nastavitev višine pasov; senčnik s filtrom UPF 50+; dvostranski snemljiv vrtljivi lok; prostorna košara z enostavnim dostopom; enostavno zlaganje z eno roko; 

Set vsebuje: zimska vreča za noge za športni del, pokrivalo za noge za košaro, dežna prevleka, mreža proti komarjem, velika košara spodaj, univerzalni adapterji, vzmetnica, priročnik za uporabo. 

Lionelo®
Več informacij
Proizvajalec Lionelo®

Strošek poštnine znaša 3,90 €.

*Cena dostave je višja za določene težje izdelke iz kategorije pohištva in otroških vozičkov.