DooDoo®

DooDoo®

KDO JE DOODOO?

Napreden spalni pripomoček, ki staršem olajša uspavanje in prinese mirne noči. S predvajanjem zvoka maternice otroka pomirja in mu pomaga, da lažje zaspi.

V sebi ima vgrajen občutljiv senzor zvoka, ki se samodejno vklopi takoj, ko zasliši jok dojenčka.

VAŠE ŽIVLJENJE Z DOODOO-JEM

Spanje je poglavitna dejavnost v življenju novorojenčkov, saj se med spanjem razvijajo dojenčkovi možgani, zato je izredno pomembno, da starši zagotovijo idealne pogoje za kakovost otrokovega spanca.

Po drugi strani, pa morajo tudi starši imeti mirne in sproščene noči, da se lahko spočijejo in so na voljo in pomoč otroku. Babiage DooDoo tako ustreza obema, tako otroku, kot tudi staršu.

SEM DooDoo, ki otroka pomirim in mu vzbujam občutek varnosti

V sebi imam skrit zvočni predvajalnik z izjemno občutljivim samodejnim senzorjem, ki zazna vaš malčkov jok tudi na nekaj metrov razdalje. Moj trebušček vedno obrnite v smeri otroka, da bo pravilno slišal popolnoma enak zvok, kot ga otrok sliši v maternici, ki ga bo takoj pomiril in uspaval. Učinek zvoka maternice prične usihati v starosti 9 – 12 mesecev, zato, ko otrok doseže to starost, enostavno nastavite zvočno enoto na zvok priljubljene uspavanke, ki pomirja vašega otroka med jokom.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran
  1. DooDoo® Pripomoček za spanje Medvedek-MODER

    DooDoo®
    39,90 €
    Ni na zalogi
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran