Cottonmoose®

Cottonmoose®

Čudovita zimska vreča Cottonmoose® je res nekaj posebnega!

Cottonmoose® je prelepega videza in z njo zagotovo ne boste ostali neopaženi. V čudovitih barvnih odtenkih bodo popestrile tudi vse najhladnejše dni v letu in vašim malčkom omogočile udobno in varno zavetje za zimska vozičkanja.

Nova, izboljšana in mehka zimska vreča Moose YUKON s snemljivim krznom, ščiti vašega malčka v hladnih zimskih dneh pred mrazom, vetrom, dežjem in snegom. Model Moose Yukon ponuja novo, vrhunsko, sodobno tkanino z vodoodbojnimi lastnostmi in najsodobnejšim, satenasto matiranim zaključkom.

Prešita z velikimi šivi »ribje kosti«, ki zagotavljajo dodaten prostor za čevlje. Vreča ima v spodnjem notranjem delu nepremočljivo tkanino, ki olajša čiščenje umazanijo od čevljev.

Zimska vreča je primerna za namestitev na večino otroških vozičkov in košar, primerna pa je tudi za namestitev na sanke. S pomočjo Velcro trakca jo enostavno pripnete na naslonjalo ali ročaj vozička (glejte dodatne slike), žepek na vrhu vreče pa omogoča tudi enostavno namestitev na marela vozičke . Na hrbtnem delu vreče sta dve odprtini, skozi kateri namestite pasove vozička in dodatna zaščita proti drsenju.

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.